reklam
Azərbaycanı daha bir unudulmuş “İgidliyi Rəmzi Koroğl Kəbabı” (2) Azərbaycanı daha bir unudulmuş “İgidliyi Rəmzi Koroğl Kəbabı” (2) https://loading.az/uploads/posts/2022-01/medium/1641456070_3b20d356-26d4-4608-92c5-0f08240ce44e.jpeg
aynure

aynure Mətbəx 6-01-2022, 17:00

Azərbaycanı daha bir unudulmuş “İgidliyi Rəmzi Koroğl Kəbabı” (2)

Azərbaycanı daha bir unudulmuş “İgidliyi Rəmzi Koroğl Kəbabı” (2)
Koroğlu Azərbaycan xalqının ən sevimli dastan qəhrəmanlarından biridir. LoaDinG.Az xəbər verir ki. Xalqımızın igidliyi, mübarizliyi, vətənpərvərliyinin simvoluna çevrilən Koroğlunun adı verilmiş kababın hazırlanma qaydasını təqdim edir.

Tərkibi:

can əti
quyruq
xırdalanmış qoz
zirinc
duz
istiot
Hazırlanma qaydası:

İlk öncə can ətini nazik tikəyə ayırın. Üzərinə streç salafan keçirib mətbəx çəkici ilə döyəcləyin. Kənarda quyruğu da döyəcləyib ətin üzərini örtəcək qədər düzün. Duz və istiot vurun. Üzərinə xırdalanmış qoz səpin və zirinc əlavə edib rulet şəklində bükün. Streç salafana bükülmüş ət ruletini 3– 4 saatlıq soyuducuya yerləşdirin. Soyuducudan götürdüyünüz ət ruletini dilimləyin və kabab şişlərinə keçirin. Koroğlu kababını manqalda közərmiş kömür üzərində bişirin.


Nuş Olsun!

Məlumat Saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

Bəyən Sevgi Gülüş Şok Üzgün Əsəbi
227 274 257 246 257 261

Oxşar xəbərlər Digər trend xəbərləri

Məlumat Saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

Məlumat Sizin rəyə rəy yazmaq 15 gündən sonra mümkündür.