Sarımsağın yeməklərə verdiyi ləzzətlə yanaşı, sağlamlığımıza əlavə etdiyi faydaları son dərəcə mükəmməldir.
Sarımsağı çiy istifadə etdikdə maksimum fayda əldə edirik. Tərkibində olan allisin maddəsi bişdikdə dağıldığı üçün gözlənilən effekti ala bilmirik.
Ən doğru istifadə üsulu, çiy sarımsağı kiçik parçalara ayıraraq və ya əzərək istifadə etməkdir.
Bu şəkildə allicin maddəsi parçalanmamış olur.
Eyni zamanda sarımsağı acqarına istehlak etsəniz sağlamlığınız üçün daha faydalıdır.
Tox qarnına yeyilən sarımsaq orqanizm tərəfindən sorulmur.
Təbii antibiotik mənbəyi qrip və soyuqdəymə kimi bir çox xəstəliyin qarşısını alır.
Bəs 7 gün ərzində bu təbii müalicəvi məhsulu bal ilə istifadə etsəniz nə olar?
BiG.AZ detalları təqdim edir.
Bunun üçün ardıcıl 7 gün, ballı sarımsaqlı qarışımı yemək lazımdır.
5 diş soyulmuş sarımsaq
Bir stəkan bal
1 xörək qaşığı təzə zəncəfil
1/2 limon suyu
1 çay qaşığı üzvi alma sirkəsi
Sarımsağı bir şüşə qaba qoyun. Üzərinə xırda doğranmış zəncəfil, limon suyu və alma sirkəsini əlavə edin.
Bankaya bir stəkan bal tökün və bütün inqrediyentləri qarışdırın.
Hazırladığınız qarışığı 24 saat dincəlməyə buraxın.
Növbəti gündən 7 gün ərzində hər səhər acqarına istehlak edin.
7. Günün sonunda
Enerjinizin əvvəlkindən daha yüksək olduğunu görəcəksiniz.
Yorğunluğu və boğaz ağrısını aradan qaldıracaq.
İmmunitet sistemini gücləndirəcək.
Bədənin toksinlərdən qurtulmasına kömək edəcəkdir.
Xolesterol səviyyəsini tənzimləyir.
LoaDinG.Az - Həyat Hekayəni Yarat