ÊLfidÂ

ÊLfid Mətbəx 2-10-2021, 14:00

Portağal souslu toyuq budları

Portağal souslu toyuq budları
Tərkibi:

1kq toyuq budu

Sous:

1portagal
3x.q. soya sousu
3x.q. zeytun yağı
1ç.q. quru reyhan
1/2ç.q. duz
1/2ç.q. pul bibər
1/2ç.q. xardal
istiot

Hazırlanması:

1. Sous hazırlanır: portagalın qabığı narın sürtgəcdən keçirilir(ancaq rəngli terefi,ag yerləri acılıq verə biler) Sonra ikiyə bölünür və suyu sıxılır.
Portagalın qabığı və suyu olan dərin bir qaba qalan inqredientlər əlavə olunur və qarışdırılır.
2. Toyuq budları səkildə gördüyünüz kimi kəsilir, üzərinə sous gəzdirilir. Üstü baglanır və en az 3 saat soyuducuda saxlanılır(1 gecə saxlanılması ideal olar).
3. Toyuq soba qabına düzülür, üzarinə sous gəzdirilir. 200° əvvəlcədən isidilmiş sobada 40dəq bişirilir.

Geri
Bəyən Sevgi Gülüş Şok Üzgün Əsəbi
20 8 9 16 12 9

Oxşar xəbərlər Digər trend xəbərləri

1 nəfər yazıb Etkadan kənar şərh yazmaq olmaz

  1. Şəhriyar Allahyaroglu

    Şəhriyar Allahyaroölu 3 oktyabr 2021 14:36 0

    Super

Məlumat Hörmətli Qonaq, sizin qeydiyyatınız olmadığı üçün siz rəy yaza bilməzsiniz.Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin.