amon

amon Mətbəx 9-09-2021, 18:30

Limonlu Krem (Lemon Kurd)

Limonlu Krem (Lemon Kurd) Limonlu Krem (Lemon Kurd) {descr}
İngilislərin “lemon curd” dediyi limon kremi və ya limonlu tort kremini kekslərə, tortlara, peçenyelərə istifadə edə bilərsiniz. Bu kremi 2 həftə soyuducuda, 6 ay buzxanada saxlaya bilərsiniz. Loading.az ləzzətli limonlu tort kreminin reseptini təqdim edir.

Tərkibi:
100 qr kərə yağı
1 stəkan şəkər tozu
2 ədəd yumurta
2 ədəd limon
1 xörək qaşığı nişasta


Hazırlanma qaydası: Limonların qabıqlarını çox incə rəndələyib kiçik bir qazana qoyun. Daha sonra limonların suyunu da sıxıb əlavə edin. Üzərinə şəkər tozu, yumurta və nişastanı əlavə edib tel çırpıcı ilə qarışdıraraq zəif ocaqda bişirin. Qarışıq qatılaşdıqda ocağı söndürün. Kərə yağını da əlavə edib əriyənə qədər qarışdırın. Steril bankalara (bankaları qaynayan suda 5-10 dəqiqə qaynadaraq sterilizə edə bilərsiniz) doldurun, qapağını bağlayıb soyuducuya yerlə.dirin. Kreminiz hazırdır. Bu kremi limonlu peçenyenin üzərinə yaxıb süfrəyə verə bilərsiniz.

Məlumat Saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

Bəyən Sevgi Gülüş Şok Üzgün Əsəbi
43 51 38 51 37 43

Oxşar xəbərlər Digər trend xəbərləri

Məlumat Saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

Məlumat Hörmətli Qonaq, sizin qeydiyyatınız olmadığı üçün siz rəy yaza bilməzsiniz.Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin.