ONLAYN: 9

Qonaq: 566 Cəmi: 578
Saytda onlyan olanları görmək üçün QEYDİYYATDAN keçin.

Top10 Müəllif

Ay üzrə xəbər statistikası

Son Hədiyyə

Göndərilmiş hediyyə

Pullu İstifadəçilər

Saytın ən varlı istifadəçilər
1) Xaliq » 542,8 Min
2) Elnare » 439,1 Min
3) Kənan Heydərov » 390,3 Min
4) Esmeralda » 371,5 Min
5) amon » 369,6 Min
6) L e o n » 357,2 Min
7) Avara_Şair » 321,6 Min
8) AzizA » 291,6 Min
9) ÊLfid » 265,4 Min
10) Sensiz darixiram » 244,7 Min

Ağıllı İstifadəçilər

Saytın ən ağıllı istifadəçiləri
1) ice berg » 1294 cavab
2) Güliçka » 354 cavab
3) sebis » 207 cavab
4) KiBirLi PrenS » 149 cavab
5) Bumerang » 116 cavab
6) by_sako » 88 cavab
7) Th30 » 78 cavab
8) Melis » 74 cavab
9) amon » 66 cavab
10) ^_^ GÜLÜM ^_^ » 43 cavab

Yuxu Yozmalar

Yozmalardan faydanlanmaq
A B C Ç D E Ə F G H İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V X Y Z

Mini Çat

Reklam,söyüş,təhqir olmaz
Mini çatı görmək üçün və mini çatda yazışmaq üçün Qeydiyyatdan keçin.

Top10 Şərhçilər

Ay üzrə şərhlərin statistikası

Top10 Xallar

Gün/Ay üzrə xalların statistikası

Son Onlayn Hədiyyə

Göndərilmiş onlayn hediyyə

Aktivlik reytinqi

Saytın ən aktiv istifadəçilər
1) aynure - 28 deq.
2) VeneSSa - 24 deq.
3) Elnare - 20 deq.
4) CavadoV - 9 deq.
5) laluna - 5 deq.
Alma peçenyesi resepti
Mətbəx Yüklə
Alma peçenyesi resepti
Tərkibi:
Xəmir üçün:
2 xörək qaşığı qatıq
30 ml süd
1 yumurta ağı (sarısı üzünüzə sürtmək üçün istifadə olunacaq)
3 çay qaşığı qəhvəyi şəkər
Yarım çay qaşığı duz
1 tam çay qaşığı qabartma tozu
1 xörək qaşığı yumşaldılmış kərə yağı
2 stəkan un

Daxili üçün:
2 kiçik alma (1 alma böyükdürsə istifadə edilə bilər)
Yarım limonun suyu
1 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım xörək qaşığı bal
1 xörək qaşığı qəhvəyi şəkər

Üzəri üçün:
1 yumurta sarısı
1 çay qaşığı süd

Hazırlanması:
Bir qabda qatıq, süd, yumurta ağı, şəkər və duzu qarışdırın.
Üzərinə un və qabartma tozu əlavə edib qaşıqla qarışdırın.
Sonra yumşaldılmış kərə yağı əlavə edib əlinizlə yoğurun. Yoğurma prosesi bitdikdən sonra örtün və dincəlməyə aparın.
Almanı sürtgəcdən keçirib üstünə limon suyu töküb qarışdırın.Yağı bir tavaya götürün və əridin.
Üzərinə şəkər və bal əlavə edin, təxminən 2 dəqiqə bişirin, alma əlavə edin və alma şirəsini udana qədər bişirin. İstəyə görə bu mərhələdə qoz və darçın əlavə edə bilərsiniz.Xəmiri altı hissəyə bölün. Açın.
Dəyirmi aça bilmirsinizsə, qabı bağlayıb kəsə bilərsiniz.
Alma xərcini üçbucaq şəklində qoyun, kənarından kəsin və üçbucağ şəklində bükün.
Bükdükdən sonra xəmirin altını əlinizlə örtün və hamarlayın.
Tavaya qoyduğunuz peçenyelərin üzərinə 1 çay qaşığı süd və yumurta sarısı çəkin. Üstü qızarana qədər 180 dərəcə bişirin.

Nuş olsun!

Dostlarınızla paylaşın

107 nəfər bəyənib.
Şərhlər: 3
  1. heyatimin menasi
    En sevdiyim ve tek hazirlaya bildiyim wirniyat
  2. XAMLİYON__GÖZƏL
    Immm çox gözəldir Hazırlamışam və Resept"ini bilirdim Yenədə təşəkkürlər canım ☺️🌺
  3. Adnur xanım
    Şirniyyatı sevirəm.Bu aralar çox hazırlayıram. Bu da maraqlıdır Təşəkkür

Məlumat

Bildiriş!!
Sizin rəyə rəy yazmaq 15 gündən sonra mümkündür.