ONLAYN: 12

Qonaq: 330 Cəmi: 345
Saytda onlyan olanları görmək üçün QEYDİYYATDAN keçin.

Top10 Müəllif

Ay üzrə xəbər statistikası

Son Hədiyyə

Göndərilmiş hediyyə

Pullu İstifadəçilər

Saytın ən varlı istifadəçilər
1) Xaliq » 532,8 Min
2) Elnare » 409,2 Min
3) Kənan Heydərov » 390,3 Min
4) Esmeralda » 371,5 Min
5) L e o n » 357,2 Min
6) Avara_Şair » 308,1 Min
7) AzizA » 291,6 Min
8) Sensiz darixiram » 244,7 Min
9) Луна » 239,1 Min
10) ÊLfid » 229,1 Min

Ağıllı İstifadəçilər

Saytın ən ağıllı istifadəçiləri
1) ice berg » 1294 cavab
2) Güliçka » 354 cavab
3) sebis » 207 cavab
4) KiBirLi PrenS » 149 cavab
5) Bumerang » 116 cavab
6) by_sako » 88 cavab
7) Melis » 74 cavab
8) amon » 49 cavab
9) ^_^ GÜLÜM ^_^ » 43 cavab
10) Th30 » 29 cavab

Yuxu Yozmalar

Yozmalardan faydanlanmaq
A B C Ç D E Ə F G H İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V X Y Z

Mini Çat

Reklam,söyüş,təhqir olmaz
Mini çatı görmək üçün və mini çatda yazışmaq üçün Qeydiyyatdan keçin.

Top10 Şərhçilər

Ay üzrə şərhlərin statistikası

Top10 Xallar

Gün/Ay üzrə xalların statistikası

Son Onlayn Hədiyyə

Göndərilmiş onlayn hediyyə

Aktivlik reytinqi

Saytın ən aktiv istifadəçilər
1) amon - 59 deq.
2) beybala_beybala - 54 deq.
3) ice - 19 deq.
4) Abbas - 16 deq.
5) Nigar - 14 deq.
6) Gülüşüm💕 - 8 deq.
7) Miracle - 8 deq.
8) Nuray - 8 deq.
9) Adnur - 5 deq.
10) XAMLİYON__GÖZƏL - 4 deq.
“Xırçıldayan toyuq” ev şəraitində necə hazırlanır?
Mətbəx Yüklə
“Xırçıldayan toyuq” ev şəraitində necə hazırlanır?
Ərzaqlar:

⁰Toyuq hissələri bud, qanad və ya toyuğun dözş əti (hər biri 500 qram)

1 litr su

4 xörək qaşığı duz

1 xörək qaşığı şəkər

2 xörək qaşığı alma sirkəsi

3 stəkan un

1 stəkan qarğıdalı nişastası

2 xörək qaşığı qırmızı istiot

1 çay qaşığı qara istiot

2 xörək qaşığı sarımsaq tozu

4 yumurta

1 paket qabartma tozu

1 stəkan soyuq su

1 litr duru yağ



Hazırlanma qaydası:


Bir qabın içinə suyu tökün, ora duz, şəkər, sirkə əlavə edib qarışdırın. Toyuğun tikələrini həmin suyun içinə əlavə edib, 4 saat saxlamaq lazımdır. Sonra tikələr aşsüzənə boşaldılır. Daha sonra toyuğun quru olması üçün tikələr salfetin üzərinə qoyulur və yaxşıca qurulamaq lazımdır.

Bir qabın içinə un, qarğıdalı nişastası, toz sarımsaq, duz, istiot əlavə edib qarışdırılır və bu qarışımı iki hissəyə bölüb, hissənin birinə yumurta, qabartma və su əlavə edib qarışdırmaq lazımdır. Daha sonra toyuğun tikələrini yumurtalı qarışıma batırıb yumurtalı qarışıma və una batırıb (kənardakı quru hissəyə) bol yağda qızartmaq lazımdır.

Qazanın altı gur xodda olmalıdır. Yağı çox yaxşı isidib və tikələrin ətrafındakı kütlə həddindən çox böyük olmamasına diqqət etmək lazımdır. Əks halda toyuğun tikələri çiy qala bilər.

Nuş olsun!

Dostlarınızla paylaşın

116 nəfər bəyənib.
Şərhlər: 1
  1. ÊLfidÂ
    Bu tip reseptləri harda görsəm götürürəm bir gün yoxlayacam deyə😁 Bunuda götürdüm. Təşəkkürlər ❤

Məlumat

Bildiriş!!
Sizin rəyə rəy yazmaq 15 gündən sonra mümkündür.