ONLAYN: 24

Qonaq: 533 Cəmi: 560
Saytda onlyan olanları görmək üçün QEYDİYYATDAN keçin.

Top10 Müəllif

Ay üzrə xəbər statistikası

Son Hədiyyə

Göndərilmiş hediyyə

Pullu İstifadəçilər

Saytın ən varlı istifadəçilər
1) Xaliq » 532,8 Min
2) Elnare » 409,1 Min
3) Kənan Heydərov » 390,3 Min
4) Esmeralda » 371,5 Min
5) L e o n » 357,2 Min
6) Avara_Şair » 308,1 Min
7) AzizA » 291,6 Min
8) Sensiz darixiram » 244,7 Min
9) Луна » 239,1 Min
10) ÊLfid » 228,9 Min

Ağıllı İstifadəçilər

Saytın ən ağıllı istifadəçiləri
1) ice berg » 1294 cavab
2) Güliçka » 354 cavab
3) sebis » 207 cavab
4) KiBirLi PrenS » 149 cavab
5) Bumerang » 116 cavab
6) by_sako » 88 cavab
7) Melis » 74 cavab
8) amon » 49 cavab
9) ^_^ GÜLÜM ^_^ » 43 cavab
10) Th30 » 29 cavab

Yuxu Yozmalar

Yozmalardan faydanlanmaq
A B C Ç D E Ə F G H İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V X Y Z

Mini Çat

Reklam,söyüş,təhqir olmaz
Mini çatı görmək üçün və mini çatda yazışmaq üçün Qeydiyyatdan keçin.

Top10 Şərhçilər

Ay üzrə şərhlərin statistikası

Top10 Xallar

Gün/Ay üzrə xalların statistikası

Son Onlayn Hədiyyə

Göndərilmiş onlayn hediyyə

Aktivlik reytinqi

Saytın ən aktiv istifadəçilər
1) _Gйпеl_ - 20 deq.
2) Hökm - 14 deq.
3) JoKeR - 9 deq.
4) Karades_444 - 9 deq.
5) Abbas - 7 deq.
6) ∬Madmazel∬ - 2 deq.
7) amon - 1 deq.
8) ÊLfid - 1 deq.
9) XAMLİYON__GÖZƏL - 1 deq.
Balıq bişirməyin sirləri
Məsləhətlər Yüklə
Balıq bişirməyin sirləri
Adətən payız və qış aylarında balıq süfrəmizin arzu olunan qidası sayılır. Bəs bişirilən balığın dadlı olması üçün bəzi qaydalara əməl olunmasını hamı bilirmi? Bu qaydalar hansılardır?
1. Balığı aldığınız gün bişirməyin, bir müddət duzlayıb soyuducuda saxlayın.
2. Balığı tavada qızardarkən tavanın odunu azaltmayın. Tavadakı yağın istiliyinin azaldılıb çoxaldılması balığın pis bişməsinə səbəb olur.
3. Balığı həddindən çox bişirməyin.
4. Balığı tavaya elə düzün ki, onları eyni anda, yəni tək şəkildə digər üzünə çevirmək olsun. Bunun olması üçün balıqları tavaya sıx-sıx düzün ki, çevirmək rahat olsun.
5. Əgər balığın dadlı olmasını istəyirsinizsə, onu bir müddət dəfnə yarpağı, sarımsaq salınmış zeytun yağında saxlayın. Bu zaman bişirilən balıqlar daha dadlı olur.
6. Balığı qızardarkən onu unlamayın. Çünki balığın əti tavadakı qaynar yağla təmasda olduğu zaman daha dadlı olur.

Dostlarınızla paylaşın

199 nəfər bəyənib.
Şərhlər: 8
  1. Kənan Heydərov
    Xaşdan keçdik Balığa🤭
    1. Mənim dünyam
      Arada menyunu dəyişmək lazımdı))))
    2. Bumerang
      Hii ye gözünə işıq gəlsin deyirəm😄
      1. Kənan Heydərov
        Gözümün giləsi zatən parıltılıdı)) bunuda yesem baxıb dəli olarlar😂
        1. Bumerang
          Məqsəddə odur zatən😂
          1. Kənan Heydərov
            Vayy be sevdimm bu işi😍
  2. Mənim dünyam
    2. Balığı tavada qızardarkən tavanın odunu azaltmayın. Tavadakı yağın istiliyinin azaldılıb çoxaldılması balığın pis bişməsinə səbəb olur.
    Həmdə tava soyuyanda balığ yapışır tavaya
    Təşəkkürlər
  3. Elnare
    Men eynen bele edirem hemishe. Cunki alinan gun pishirilse dadi olmuyacaq.. Mende duz istiot birde limon sixiram ve bir nece gunnen sonra bishirirem👍lazimli melumata gore coxsagol canim

Məlumat

Bildiriş!!
Sizin rəyə rəy yazmaq 15 gündən sonra mümkündür.