ONLAYN: 26

Qonaq: 843 Cəmi: 872
Saytda onlyan olanları görmək üçün QEYDİYYATDAN keçin.

Top10 Müəllif

Ay üzrə xəbər statistikası

Son Hədiyyə

Göndərilmiş hediyyə

Pullu İstifadəçilər

Saytın ən varlı istifadəçilər
1) Xaliq » 532,6 Min
2) Elnare » 377,4 Min
3) Esmeralda » 371,5 Min
4) L e o n » 357,2 Min
5) SaDe OgLaN » 319,6 Min
6) Kənan Heydərov » 312 Min
7) Avara_Şair » 301,5 Min
8) AzizA » 291,6 Min
9) ice berg » 264,5 Min
10) amon » 264 Min

Ağıllı İstifadəçilər

Saytın ən ağıllı istifadəçiləri
1) ice berg » 1280 cavab
2) Güliçka » 354 cavab
3) sebis » 207 cavab
4) KiBirLi PrenS » 149 cavab
5) Bumerang » 113 cavab
6) by_sako » 88 cavab
7) amon » 43 cavab
8) Melis » 38 cavab
9) Th30 » 28 cavab
10) MarveL » 28 cavab

Yuxu Yozmalar

Yozmalardan faydanlanmaq
A B C Ç D E Ə F G H İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V X Y Z

Mini Çat

Reklam,söyüş,təhqir olmaz
Mini çatı görmək üçün və mini çatda yazışmaq üçün Qeydiyyatdan keçin.

Top10 Şərhçilər

Ay üzrə şərhlərin statistikası

Top10 Xallar

Gün/Ay üzrə xalların statistikası

Son Onlayn Hədiyyə

Göndərilmiş onlayn hediyyə

Aktivlik reytinqi

Saytın ən aktiv istifadəçilər
1) ice - 5 saat 7 deq.
2) Nuray - 2 saat 19 deq.
3) ÊLfid - 2 saat 9 deq.
4) _qəmzəli_qız_19_ - 2 saat 5 deq.
5) ∬Madmazel∬ - 1 saat 47 deq.
6) Th30 - 1 saat 44 deq.
7) Gülüş - 1 saat 39 deq.
8) HeRBiCi_95 - 59 deq.
9) Kenan_Aydan - 57 deq.
10) PRENSES - 52 deq.
Su çərşənbəsi üçün özəl menyu
Mətbəx Yüklə
Su çərşənbəsi üçün özəl menyu
Ərzaqlar:
1 kq doğranmış qoyun əti
5 ədəd soğan
300 qr şabalıd
15 ədəd albuxara
1 çay qaşığı limon suyu
Yarım çay qaşığı sarıkök
1 stəkan ət bulyonu
Duz, istiot

Hazırlanması:
1. Əti yuyub bişirin.
2. Şabalıdları çərtib 5 dəqiqə qaynar suda bişirin və çıxararaq qabığını soyun.
3. Albuxaranı 3-4 dəqiqə suda saxlayıb, suyu boşaldın.
4. Baş soğanı halqa şəklində doğrayıb yağda qızardın.
5. Daha sonra əti də əlavə edərək qızardın.
6. Ayrı bir tavaya bir az yağ töküb az odda şabalıdları qızardın.
7. Eyni üsulla albuxaranı da qovurun. Bunları ətlə soğanın üstünə töküb astaca qarışdırın.
8. Fincana limon turşusu, bir az duz və sarıkök töküb qaynar su, ya ət bulyonu əlavə edib qarışdırın. Qarışımı ətin üstünə tökün. Yarım saat ərzinda vam odda bişirin. Vaxtaşırı astaca qarışdırın.

Nuş olsun!

Dostlarınızla paylaşın

92 nəfər bəyənib.
Şərhlər: 2
  1. PRENSES
    Maraqlıdır teşekkürler
  2. İnara
    Maraqlıdı təşəkkür

Məlumat

Bildiriş!!
Hörmətli Qonaq, sizin qeydiyyatınız olmadığı üçün siz rəy yaza bilməzsiniz.Xahiş edirik qeydiyyatdan keçin.