Top10 Müəllif

Ay üzrə xəbər statistikası
Amneziya
Xəbər 22
Cəmi: 180
Guluw sebebim
Xəbər 22
Cəmi: 396
əLiHüSen.
Xəbər 16
Cəmi: 50
Луна
Xəbər 14
Cəmi: 427
Papatya_016
Xəbər 12
Cəmi: 70
☆günka
Xəbər 11
Cəmi: 59
Th30
Xəbər 11
Cəmi: 138
İnara
Xəbər 5
Cəmi: 25
SaDe OgLaN
Xəbər 3
Cəmi: 13
CHİRKİN_KRALL
Xəbər 2
Cəmi: 4

Son Hədiyyə

Göndərilmiş hediyyə
Papatya_016 » Papatya_016

Mesaj: Hamıvıza cüsdüm hıh💔

Pullu İstifadəçilər

Saytın ən varlı istifadəçilər
1) Xaliq » 534 Min
2) Луна » 384,4 Min
3) Esmeralda » 371,5 Min
4) L e o n » 357,2 Min
5) Elnare » 342,5 Min
6) Avara_Şair » 334,1 Min
7) AzizA » 291,6 Min
8) Kənan Heydərov » 282,2 Min
9) Sensiz darixiram » 248,9 Min
10) _Yene_Tenha_ » 220,2 Min

Yuxu Yozmalar

Yozmalardan faydanlanmaq
A B C Ç D E Ə F G H İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V X Y Z

Mini Çat

Reklam,söyüş,təhqir olmaz
Mini çatı görmək üçün və mini çatda yazışmaq üçün Qeydiyyatdan keçin.

Top10 Şərhçilər

Ay üzrə şərhlərin statistikası
Guluw sebebim
Şərh: 133
Cəmi: 1907
☆günka
Şərh: 133
Cəmi: 517
Луна
Şərh: 120
Cəmi: 1800
Amneziya
Şərh: 93
Cəmi: 1074
İnara
Şərh: 81
Cəmi: 364
Papatya_016
Şərh: 71
Cəmi: 408
Sensiz darixiram
Şərh: 51
Cəmi: 4348
Elnare
Şərh: 19
Cəmi: 3927
əLiHüSen.
Şərh: 13
Cəmi: 72
Miracle
Şərh: 11
Cəmi: 47

Top10 Xallar

Gün/Ay üzrə xalların statistikası
Guluw sebebim
Bugün 137
Cəmi: 715
Луна
Bugün 85
Cəmi: 500
Bumerang
Bugün 68
Cəmi: 113
Papatya_016
Bugün 58
Cəmi: 573
☆günka
Bugün 53
Cəmi: 754
amon
Bugün 52
Cəmi: 173
ÊLfidÂ
Bugün 43
Cəmi: 100
əLiHüSen.
Bugün 42
Cəmi: 314
Ayaska
Bugün 39
Cəmi: 69
İnara
Bugün 32
Cəmi: 136

Son Onlayn Hədiyyə

Göndərilmiş onlayn hediyyə

Aktivlik reytinqi

Saytın ən aktiv istifadəçilər
1) Guluw - 2 saat 35 deq.
2) amon - 2 saat 23 deq.
3) Луна - 2 saat 2 deq.
4) Papatya_016 - 1 saat 56 deq.
5) əLiHüSen. - 1 saat 51 deq.
6) Amneziya - 1 saat 28 deq.
7) ☆günka - 1 saat 18 deq.
8) İnara - 1 saat 11 deq.
9) Ayaska - 1 saat 7 deq.
10) ÊLfid - 54 deq.
Vətənimiz Azərbaycanla bağlı nə qədər məlumatlısan?
Azərbaycan Yüklə
Vətənimiz Azərbaycanla bağlı nə qədər məlumatlısan?

Azərbaycana aid 10 sual hazırlamışam baxaq sən neçə suala doğru cavab verəcəksən başlayaq


1)Azərbaycanın müstəqilliyi neçənci ildə elan olunmuşdur.


a)1918
b)1941
c)1945
d)1993

2)1992-ci ildə 7- noyabırda prezident seçkilərində Azərbaycanın prezidenti kim elan olunmuşdur.


a)Ayaz Mütəllibov
b)Əbülfəz Elçibəy
c)İsa Qəmbər
d)Heydər Əliyev

3)Xocalı soyqırımı neçənci ildə baş vermişdir


a)1991
b)1992
c)1995
d)2001

4)İlham Əliyev neçənci ildə Azərbaycanın prezidenti seçilmişdir


a)2003
b)2005
c)2000
d)2010

5)Azərbaycan Respublikasının ərazisi necə km kv təşkil edir.


a)83,5 min
b)96,2 min
c)54,8 min
d)86,6 min

6)Azərbaycan hansı ölkə ilə qurudan həm sərhəd deyil.

a)İran
b)Rusiya
c)Qazaxıstan
d)Türkiyə

7)Azərbaycanın qardaş etdiyi ölkə hansıdır.

a)Pakistan
b)İran
c)Rusiya
d)Türkiyə

8)Qarabağda düşmən əlindən ilk alınan şəhərimiz.


a)Xocavənd
b)Laçın
c)Cəbrayıl
d)Füzuli

9)Hansı Azərbaycan dövlət rəmzi sayılmır.

a)İslam dini
b)Gerb
c)Himn
d)Bayraq

10)Azərbaycan himninin sözləri kimə məxsuzdur.
a)Üzeyir Hacıbəyli
b)Qara Qarayev
c)Səməd Vurğun
d)Əhməd Cavad

Sulları cavablandır baxaq Azərbaycanı nə qədər tanıyırsan. Cavabları sonra açıqlayacam

Dostlarınızla paylaşın

184 nəfər bəyənib.
Bəyən Sevgi Gülüş Şok Üzgün Əsəbi
35 31 29 5 52 0
Şərhlər: 16
  1. Nuray
    1. 1918

    2. Elbulfez elcibey

    3. 1992

    4. 2003

    5 . 86,6 min

    6. Qazaxistan

    7. TURKIYE

    8, Cebrayil

    9, islam dini

    10. Ehmed cavad
  2. Papatya_016
    Rayiha 8- ci sualın yalnışdır ilk Cəbrayıl şəhəri alınıb
    1. RÂYİHA
      Aa mən xəbərlərdən Füzuli bilirəm axı 🙄 səhv yadımda qalıb yəgin. belə şeyi nasıl unuturum ki utanılacaq bir vəziyyət 😒😒
  3. RÂYİHA
    Səhvim var deyə düşünürəm. Ayaz mütəllibov cavabında, amma o tarixdən bir səbəblə yadımda qalıb, tam dəqiq yadımda deyil amma :/ belə xatırladığım qədər ilk nəsə o olub. Təşəkkürlər, maraqlı oldu, hər vətəndaşın bilməli olduğu bilgilər ( deyirdim səhvim çıxmışdır :D) 🇦🇿❤
    1. Amneziya
      Ayaz Mütəllibov:1990cı il19may-1992ci il15maya kimi;Əbülfəz Elçibəy:1992ci il iyun-1993cü il avqusta qədər prezident olmuşdur)
      1. RÂYİHA
        Hə cavabladıqdan sora baxdım Əbülfəz Elçibəy imiş. Müəlliməm demişdi nəsə orda başımda qalıb ki ilk o olub yəgin bunu deyirdi =) o kısım silinmiş :D Cavabınız üçün çox sağolun. ❤
        1. Amneziya
          Anladım)olan şeydi)dəyməz xoşdu💜Onuda bildirimki burda Elçibəy 7noyabrda deyil 7iyunda prezident seçilmişdi bildiyim qədərilə)
          1. RÂYİHA
            Aa evet baxdım indi 7 iyundu tarixdən zəifəm diyə həmdə diqqətsizliyimdən baxmamışam :D
            1. Amneziya
              Olan işdi boş verin)buarada tarix mənim sevdiyim fənndi)
            2. RÂYİHA
              Bəllidi=)
            3. Amneziya
              Dəhşət həmdə😂😂
  4. RÂYİHA
    1)Azərbaycanın müstəqilliyi neçənci ildə elan olunmuşdur.

    1918

    2)1992-ci ildə 7- iyun prezident seçkilərində Azərbaycanın prezidenti kim elan olunmuşdur.

    b)Ə.Elçibəy

    3)Xocalı soyqırımı neçənci ildə baş vermişdir

    b)1992

    4)İlham Əliyev neçənci ildə Azərbaycanın prezidenti seçilmişdir

    a)2003

    5)Azərbaycan Respublikasının ərazisi necə km kv təşkil edir.

    d)86,6 min

    6)Azərbaycan hansı ölkə ilə qurudan həm sərhəd deyil.

    c)Qazaxıstan

    7)Azərbaycanın qardaş etdiyi ölkə hansıdır.

    d)Türkiyə

    8)Qarabağda düşmən əlindən ilk alınan şəhərimiz.


    c)Cəbrayıl

    9)Hansı Azərbaycan dövlət rəmzi sayılmır.

    a)İslam dini

    10)Azərbaycan himninin sözləri kimə məxsuzdur.

    d)Əhməd Cavad
  5. Amneziya
    MaşAllah hərkəs cavablandırmış)birdə mən yazım):1(a);2(b);3(b);4(a);5(d);6(c);7(d);8(c);9(a);10(d).
  6. XAMLİYON_GÖZƏL
    1.1918
    2 Əbülfəz Elçibəy
    3.1992
    4.2003
    5.86,6
    6. Qazağıztan
    7.Türükiyə
    8.cəbrayıl
    9.islam dini
    10.Əhməd Cavad
  7. Guluw sebebim
    1. 1918

    2. Elbulfez elcibey

    3. 1992

    4. 2003

    5 . 86,6 min

    6. Qazaxistan

    7. TURKIYE

    8, Cebrayil

    9, islam dini

    10. Ehmed cavad

    aze5 aze5 aze5 aze5
  8. ☆günka
    1.1918 ci il aze5
    2.ƏBÜLFƏZ ELÇİBƏY aze5
    3. 1992 aze5
    4.2003 cu il aze5
    5. 86,6 min aze5
    6.Qazaxıstan aze5
    7.TÜRKİYƏ aze5
    8.Cəbrayıl aze5
    9.İSLAM DİNİ aze5
    10.ƏHMƏD CAVAD aze5

Məlumat

Bildiriş!!
Sizin rəyə rəy yazmaq 15 gündən sonra mümkündür.