Top10 Müəllif

Ay üzrə xəbər statistikası
Amneziya
Xəbər 28
Cəmi: 180
Guluw sebebim
Xəbər 23
Cəmi: 397
əLiHüSen.
Xəbər 17
Cəmi: 49
Луна
Xəbər 15
Cəmi: 428
Papatya_016
Xəbər 14
Cəmi: 70
☆günka
Xəbər 11
Cəmi: 59
Th30
Xəbər 11
Cəmi: 138
İnara
Xəbər 5
Cəmi: 25
SaDe OgLaN
Xəbər 3
Cəmi: 13
Melis
Xəbər 2
Cəmi: 86

Son Hədiyyə

Göndərilmiş hediyyə
Papatya_016 » Papatya_016

Mesaj: Hamıvıza cüsdüm hıh💔

Pullu İstifadəçilər

Saytın ən varlı istifadəçilər
1) Xaliq » 534 Min
2) Луна » 384,4 Min
3) Esmeralda » 371,5 Min
4) L e o n » 357,2 Min
5) Elnare » 342,5 Min
6) Avara_Şair » 334,1 Min
7) AzizA » 291,6 Min
8) Kənan Heydərov » 282,2 Min
9) Sensiz darixiram » 248,9 Min
10) _Yene_Tenha_ » 220,2 Min

Yuxu Yozmalar

Yozmalardan faydanlanmaq
A B C Ç D E Ə F G H İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V X Y Z

Mini Çat

Reklam,söyüş,təhqir olmaz
Mini çatı görmək üçün və mini çatda yazışmaq üçün Qeydiyyatdan keçin.

Top10 Şərhçilər

Ay üzrə şərhlərin statistikası
Guluw sebebim
Şərh: 148
Cəmi: 1922
Amneziya
Şərh: 134
Cəmi: 1115
☆günka
Şərh: 133
Cəmi: 517
Луна
Şərh: 120
Cəmi: 1800
İnara
Şərh: 84
Cəmi: 367
Papatya_016
Şərh: 80
Cəmi: 417
Sensiz darixiram
Şərh: 51
Cəmi: 4348
Elnare
Şərh: 25
Cəmi: 3933
əLiHüSen.
Şərh: 14
Cəmi: 73
Miracle
Şərh: 11
Cəmi: 47

Top10 Xallar

Gün/Ay üzrə xalların statistikası
Guluw sebebim
Bugün 192
Cəmi: 770
Papatya_016
Bugün 174
Cəmi: 689
Amneziya
Bugün 109
Cəmi: 408
Луна
Bugün 97
Cəmi: 512
əLiHüSen.
Bugün 92
Cəmi: 364
Ayaska
Bugün 86
Cəmi: 116
Bumerang
Bugün 70
Cəmi: 115
amon
Bugün 62
Cəmi: 183
ÊLfidÂ
Bugün 56
Cəmi: 113
☆günka
Bugün 53
Cəmi: 754

Son Onlayn Hədiyyə

Göndərilmiş onlayn hediyyə

Aktivlik reytinqi

Saytın ən aktiv istifadəçilər
1) Amneziya - 3 saat 36 deq.
2) Papatya_016 - 3 saat 24 deq.
3) Guluw - 3 saat 17 deq.
4) amon - 2 saat 44 deq.
5) Луна - 2 saat 43 deq.
6) əLiHüSen. - 2 saat 36 deq.
7) ÊLfid - 1 saat 58 deq.
8) Ayaska - 1 saat 54 deq.
9) ☆günka - 1 saat 38 deq.
10) İnara - 1 saat 23 deq.
Ən dadlı ət bişirmənin sirrləri
Mətbəx Yüklə
Ən dadlı ət bişirmənin sirrləri
Bişirilən ətin dadlı olmasının bir çox sirləri var. Bunlara aiddir:

1. Sağlam, körpə, amma yağlı ətdən bişmiş yeməklər daha dadlı olur. Çünki heyvan nə qədər yaşlı olarsa, əti də bir o qədər bərk olur və bişdikdən sonra da çox çeynənir.

2. Yemək bişirərkən ət damarsız və ən azı 2 gün dincəlmiş ət olmalıdır.

3. Yemək bişirərkən günəş altında böyüyən heyvanın ətindən istifadə edin. Gün istisi təsir edən ət daha dadlı olur.

4. Heyvanın bel hisəsindən olan ətlə bişirilən yemək daha olur. Çalışın nə bişirdiyinizdən asılı olmayaraq heyvanın bel hissəsinin ətindən istifadə edin. Heyvanın bel hissəsinə gün dəydiyi üçün həmin hissənin əti ləzzətli olur.

5. Yemək bişirərkən seçəcəyiniz ət nə çox yağlı, nə də çox yağsız olmalıdır.

6. Çalışın bişirəcəyiniz əti mütləq marinadlaşdırın. Marinadlaşdırılmış ət daha ləzzətli olur.

Dostlarınızla paylaşın

186 nəfər bəyənib.
Bəyən Sevgi Gülüş Şok Üzgün Əsəbi
31 37 32 5 53 0
Şərhlər: 4
  1. XAMLİYON_GÖZƏL
    Məlumat üçün təşəkkürlər
  2. Elnare
    Yemey ishinde profesionalam👍Bu melumati da bilmish oldum. Coxsagol
  3. Melis
    Məlumat üçün teşekkür
  4. heyatimin menasi
    yemek isine heleki girismirem bacara bilmirem indide evdekileri zeherliyib oldurerem yenede tesekurler

Məlumat

Bildiriş!!
Sizin rəyə rəy yazmaq 15 gündən sonra mümkündür.