Ərzaqlar;
•3 stəkan portağal suyu
•1 armudu stəkan şəkər tozu
•1 armudu stəkan nişasta
•Kakos
Hazırlanması;
•İlk olaraq portağal suyunu süzgəçdən keçirdin
•Nişasta və şəkər tozu ilə birlikdə qazana qoyub qarışdırın
•Qazın üstündə qaynayana kimi qarışdıraraq bişirin
•Qaynadıqdan 1-2 dəqiqə sonra qazın üstündən alın
•Hazır olan qarışımı armudu stəkana tökün
•Otaq temperaturunda olduqda soyuducuya qoyun
•1-2 saat soyumasını gözləyin
•Sonra fincandan çıxardıb bıçaqla istədiyiniz formada kəsib kakosa batırın
Nuş olsun.
•3 stəkan portağal suyu
•1 armudu stəkan şəkər tozu
•1 armudu stəkan nişasta
•Kakos
Hazırlanması;
•İlk olaraq portağal suyunu süzgəçdən keçirdin
•Nişasta və şəkər tozu ilə birlikdə qazana qoyub qarışdırın
•Qazın üstündə qaynayana kimi qarışdıraraq bişirin
•Qaynadıqdan 1-2 dəqiqə sonra qazın üstündən alın
•Hazır olan qarışımı armudu stəkana tökün
•Otaq temperaturunda olduqda soyuducuya qoyun
•1-2 saat soyumasını gözləyin
•Sonra fincandan çıxardıb bıçaqla istədiyiniz formada kəsib kakosa batırın
Nuş olsun.