
Tərkibi:
Xəmir üçün:
1 stəkan ərinmiş marqarin
1 stəkan pudra şəkəri
1 stəkan duru yağ
1 stəkan qatıq
1 paket qabartma tozu
yarım limon
1 stəkan un
1 yumurta
İçlik üçün:
2 şaftalı
1 xörək qaşığı quru üzüm
1 xörək qaşığı fındıq
2 xörək qaşığı şaftalı marmaladı
Hazırlanması:
Bir qabda xəmir üçün olan ərzaqları qarışdırıb yoğurun.
Şaftalıları küp şəklində doğrayın.
Xəmiri oxlovla açıb iki tərəfinə bıçaqla iz atın.
Ortasına şaftalı, üzüm və fındığı əlavə edib saç hörgüsü kimi büküb 180 dərəcə isidilmiş sobada bişirin.
Şaftalı marmaladını istilədib bişirdiyiniz sarma üstünə sürtün.
Fındıq və ya fıstıq səpərək süfrəyə təqdim edin.
Nuş olsun!
Xəmir üçün:
1 stəkan ərinmiş marqarin
1 stəkan pudra şəkəri
1 stəkan duru yağ
1 stəkan qatıq
1 paket qabartma tozu
yarım limon
1 stəkan un
1 yumurta
İçlik üçün:
2 şaftalı
1 xörək qaşığı quru üzüm
1 xörək qaşığı fındıq
2 xörək qaşığı şaftalı marmaladı
Hazırlanması:
Bir qabda xəmir üçün olan ərzaqları qarışdırıb yoğurun.
Şaftalıları küp şəklində doğrayın.
Xəmiri oxlovla açıb iki tərəfinə bıçaqla iz atın.
Ortasına şaftalı, üzüm və fındığı əlavə edib saç hörgüsü kimi büküb 180 dərəcə isidilmiş sobada bişirin.
Şaftalı marmaladını istilədib bişirdiyiniz sarma üstünə sürtün.
Fındıq və ya fıstıq səpərək süfrəyə təqdim edin.
Nuş olsun!