Tərkibi:
4 ədəd yumurta
2,5 su stəkanı süd
1 su stəkanı pudra şəkəri
Yarım paket vanil
Hazırlanması:
Yumurtalarla pudra şəkərini mikserlə 60 saniyə çırpın.
Ardından süd və vanilyanı qatıb 60 saniyə daha çırpın.
Qarışımı porselen bir qaba qoyun və çırpmağa ara vermədən su hamamı üsuluyla isidin.
Krem isindikdən sonra sudan çıxardıb soyumağa alın.
Krem soyuyunca bir qaba qoyub orta soyuqluqdakı buzluğa götürün və 2 saatda bir çıxardıb qarışdırın.
Dondurma qatılığına gəldikdə buzluğun dərəcəsini ən sona Yüksəldin və 1 saat daha gözlədin.
Bu müddətin sonunda Buzluqdan çıxardıb dondurmanı servis edin.
Kremi istilədərkən qaynamamasına diqqət edin
Nuş olsun!
4 ədəd yumurta
2,5 su stəkanı süd
1 su stəkanı pudra şəkəri
Yarım paket vanil
Hazırlanması:
Yumurtalarla pudra şəkərini mikserlə 60 saniyə çırpın.
Ardından süd və vanilyanı qatıb 60 saniyə daha çırpın.
Qarışımı porselen bir qaba qoyun və çırpmağa ara vermədən su hamamı üsuluyla isidin.
Krem isindikdən sonra sudan çıxardıb soyumağa alın.
Krem soyuyunca bir qaba qoyub orta soyuqluqdakı buzluğa götürün və 2 saatda bir çıxardıb qarışdırın.
Dondurma qatılığına gəldikdə buzluğun dərəcəsini ən sona Yüksəldin və 1 saat daha gözlədin.
Bu müddətin sonunda Buzluqdan çıxardıb dondurmanı servis edin.
Kremi istilədərkən qaynamamasına diqqət edin
Nuş olsun!