Tərkibi:
300 q toyuğun döş əti
2 ədəd xiyar
3 əəd yumurta
Du
Maynez
Hazırlanması:
Toyğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra əti xırda doğrayırıq.
Xiyarın qabığını soyub uzun nazik doğrayırıq.
Yumurtanı suda bişiririk. Soyuduqdan sora təmizləyib süzgəcdən keçiririk.
Toyuğun döş əti, yumurta və xiyarı duz töküb, qarışdırıb, mayonezləyirik.
Saltı zövqə görə bəzəyirik.
300 q toyuğun döş əti
2 ədəd xiyar
3 əəd yumurta
Du
Maynez
Hazırlanması:
Toyğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra əti xırda doğrayırıq.
Xiyarın qabığını soyub uzun nazik doğrayırıq.
Yumurtanı suda bişiririk. Soyuduqdan sora təmizləyib süzgəcdən keçiririk.
Toyuğun döş əti, yumurta və xiyarı duz töküb, qarışdırıb, mayonezləyirik.
Saltı zövqə görə bəzəyirik.