Tərkibi:
xəmir:
200 q kartof
100 q un (bir qədər çox da gərək ola bilər)
duz
3 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş parmezan
iç:
pendir
bitki yağı (qızartmaq üçün)
Kartofu suda tam bişirin. Püre halına salıb otaq temperaturunadək soyudun. Parmezan, duz, un qatıb yumşaq, ələ yapışmayan xəmir yoğurun.
Un səpilmiş masada xəmiri yayın. Üçbucaqlara doğrayın. Enli tərəfinə pendir qoyub roqalik kimi bükün.
Dərin balaca qazana bitki yağı töküb möhkəm qızdırın. Roqalikləri bu yağda qızılı rəng alanadək qızardın.
Artıq yağını çəkməsi üçün kağız salfetlərin üzərinə düzün.
Nuş olsun!
xəmir:
200 q kartof
100 q un (bir qədər çox da gərək ola bilər)
duz
3 x.q. sürtgəcdən keçirilmiş parmezan
iç:
pendir
bitki yağı (qızartmaq üçün)
Kartofu suda tam bişirin. Püre halına salıb otaq temperaturunadək soyudun. Parmezan, duz, un qatıb yumşaq, ələ yapışmayan xəmir yoğurun.
Un səpilmiş masada xəmiri yayın. Üçbucaqlara doğrayın. Enli tərəfinə pendir qoyub roqalik kimi bükün.
Dərin balaca qazana bitki yağı töküb möhkəm qızdırın. Roqalikləri bu yağda qızılı rəng alanadək qızardın.
Artıq yağını çəkməsi üçün kağız salfetlərin üzərinə düzün.
Nuş olsun!